O nas

Educell je biotehnološko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1997. Smo član skupine Vincula Biotech Group, holdinga biotehnoloških podjetij in bolnišnic. Bolnikom zagotavljamo zdravljenje s kakovostnimi in varnimi celičnimi terapijami, ki segajo na različna terapevtska področja (ortopedija, hematoonkologija, pulmologija…). Celične pripravke pripravljamo v visokotehnološkem laboratoriju z GMP certifikatom, ki zagotavlja najvišjo kakovost. Na lokaciji podjetja je tudi razvojno-raziskovalni laboratorij, kjer z dolgoletnimi izkušnjami in odličnim znanjem ustvarjamo podlago za razvoj novih celičnih terapij in drugih produktov. Nudimo tudi pogodbeni razvoj in proizvodnjo produktov (angl. contract development and manufacturing – CDMO)  – vrhunski laboratoriji ter predanost in izkušnje naših strokovnjakov so zagotovilo za kakovostno izvedbo projektov.

Vrednote

ETIČNOST – Dobrobit bolnika je vedno pomembnejša od denarja.

EKIPNO DELO – Uspešnost posameznika ne zagotavlja uspešnosti ekipe. Zato stremimo k uspešnosti ekipe, kar vodi tudi do uspešnih posameznikov.

STROKOVNOST – Vsak zaposleni prispeva pomemben košček v proces priprave varnega in učinkovitega naprednega zdravila.

ZAUPANJE – Svojim celičnim pripravkom zaupamo v taki meri, da bi se tudi sami brez pomislekov odločili za zdravljenje z njimi.

Aktualni videi

Klinični partnerji

Strateški partnerji