GDPR in pogoji uporabe

1. Splošno

Spletno mesto je za namen tega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu www.educell.si/

Educell podjetje za celično biologijo d.o.o. (v nadaljevanju »Educell«) si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku našega spletnega mesta pozorno preberite pravila uporabe in pogoje.

2. Zaščita intelektualne lastnine

To spletno mesto je izključna last Educella, zato je prepovedana kakršnakoli zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, distribucija ali druga uporaba vseh zgoraj navedenih podatkov brez predhodne vednosti in dovoljenja Educella.

3. Pogoji uporabe in omejitev odgovornosti

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu so splošno izobraževalnega značaja in predstavljajo splošne informacije o našem podjetju, produktih in storitvah.

To spletno mesto ne podaja nikakršnih nasvetov ali priporočil in naj ne služi kot podlaga za kakršno koli odločitev ali dejanje. Informacije na spletni strani niso objavljene kot zdravniški nasveti ali priporočila in ne nadomeščajo nasvetov usposobljenih strokovnih zdravstvenih delavcev. Informacije na tem spletnem mestu so zgolj splošno informativne narave, zato se, v zvezi z uporabo proizvodov in storitev za namene zdravljenja, posvetujte z osebnih zdravnikov ali drugim specializiranim ponudnikom zdravstvenih storitev.

Educell se obvezuje, da bo storil vse kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov. Prav tako ne odgovarja za katerokoli škodo, izgubo ali posledice, ki bi bile posredno ali neposredno povezane s kakršnim koli dejanjem storjenim na podlagi vsebin in informacij na spletni strani.

Niti Educell niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani, v nobenem primeru ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala oziroma bi bila v zvezi z dostopom do spletne strani, obstojem ali uporabo spletne strani ali njene vsebine, ali zaradi nezmožnosti uporabe vsebin na spletni strani ali kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njeni vsebini, ne glede ali so bili o možnosti take škode obveščeni ali ne.

Del našega spletnega mesta so tudi povezave na spletne strani, ki niso del tega spletnega mesta. Za vsebino na teh straneh ne odgovarjamo. Prav tako ne jamčimo za spletne strani, ki vodijo do spletne strani www.educell.si in za informacije, ki so na voljo na teh straneh.

Informacije na tej strani so namenjene za uporabo prebivalcev Republike Slovenije, kljub temu da so dostopne tudi drugim. Pravna vprašanja glede dostopa, uporabe in vsebine tega spletnega mesta se urejajo in razlagajo v skladu s slovensko zakonodajo.

Z vstopom na spletno stran soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji.

4. Varovanje osebnih podatkov

Pozorno preberite to obvestilo o varstvu zasebnosti, ki vsebuje informacije o zbiranju, uporabi in obdelavi vaših osebnih podatkov med obiskom spletne strani www.educell.si.

Za obdelavo vaših osebnih podatkov je odgovorno podjetje Educell podjetje za celično biologijo d.o.o., Prevale 9, 1236 Trzin.

Podatki, ki jih boste vpisali na spletnem mestu, so nam poslani preko spleta v nezaščiteni elektronski obliki, zato so lahko na razpolago tudi tretjim osebam. Zaradi varovanja Vaše identitete in zasebnosti ne vpisujte osebnih podatkov, za katere ne želite, da so razkriti. Svoje osebne podatke imate pravico kadarkoli pogledati, popraviti ali zahtevati njihov izbris. Zbrane podatke bomo shranjevali do izpolnitve namena ali kot je to dovoljeno v skladu z namenom pridobivanja in zbiranja. Vaših osebnih podatkov ne prodajamo, ne razkrivamo ali kako drugače pošiljamo tretjim osebam, razen tistim, navedenim v tem obvestilu o varstvu zasebnosti.

Od posebnih storitev ali komercialnih sporočil se lahko kadarkoli odjavite.

Ob prvem obisku spletnega mesta, se na vaš računalnik (mobilno napravo) shrani “piškotek”, ki ga lahko tudi sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami tudi preprečite, da bi se shranil. Piškotki so majhne datoteke, ki skrbijo za boljšo komunikacijo s spletnim mestom in s pomočjo katerih, denimo, spletno mesto lahko vodi vaše osebne nastavitve. Pomembno je vedeti, da preko teh datotek nikakor ne moremo priti do vaših osebnih podatkov ali podatkov, ki so na vašem računalniku ali mobilni napravi, razen tistih, ki so javno dostopni (tip brskalnika, tip operacijskega sistema, itd.).

Nujno potrebni piškotki so tisti piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletne strani, analitični piškotki se uporabljajo za zbiranje informacij o obisku spletnega mesta, funkcionalni piškoti pa olajšajo delovanje spletne strani in zagotavljajo prilagojeno izkušnjo brskanja. Marketinški piškotki se uporabljajo za izračun uspeha posamezne marketinške kampanje, za sledenje podatkom o prejšnjih obiskih in za prilagajanje oglasov.

Po pravilih o varstvu podatkov, imate naslednje pravice:

  • Pravico zahtevati vpogled do vaših osebnih podatkov, ki jih hrani Educell o vas
  • Pravico do pridobitve kopije vaših osebnih podatkov v strukturirani in splošno uporabljani obliki
  • Pravico do popravka netočnih ali nepopolnih osebnih podatkov
  • Pravico da soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov kadarkoli prekličete

Pravico do izbrisa vaših osebnih podatkov ali omejitve obdelave vaših osebnih podatkov, kadar izbris in mogoč

V primeru vprašanj o obdelavi vaših osebnih podatkov se obrnite na Educell preko elektronskega naslova educell@educell.si ali preko pošte: Educell d.o.o., Prevale 9, 1236 Trzin.